Syksyn merkittävin konsertti

Aamuun uuteen – Oulun yliopiston kuorojen ja orkestereiden yhteiskonsertti

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan sekakuoro Cassiopeia, Oulun Teekkarikuoro TeeKu, Oulun yliopiston kamariorkesteri ja Teekkaritorvet juhlivat satavuotiasta Suomea järjestämällä historiansa ensimmäisen yhteiskonsertin Saalastinsalissa lauantaina 25.11.2017 klo 18. Tapahtuma on osa itsenäisyyden juhlavuoden Suomi 100 -ohjelmaa. Cassiopeia, TeeKu, kamariorkesteri ja Teekkaritorvet esittävät konsertissa suomalaista musiikkia itsenäisyyden ajalta kukin erikseen, erilaisissa yhdistelmäkokoonpanoissa ja yhteisessä, yli sadan laulajan ja soittajan suurkokoonpanossa.

Ennakkoliput ovat myynnissä Torvikaupassa sekä Oulun yliopistolla järjestettävissä lipunmyynneissä: 

Linnanmaan kampus, vihreät naulakot ke 15.11. klo 10-14
Linnanmaan kampus, vihreät naulakot to 16.11. klo 10-14
Kontinkankaan kampus, Medisiinan edusta ti 21.11. klo 11-13
Linnanmaan kampus, vihreät naulakot ke 22.11. klo 10-14
Linnanmaan kampus, vihreät naulakot to 23.11. klo 10-14

Tervetuloa!

Teekkaritorvien kesäkuulumisia

Qstockin suurin puhallus lähestyy!

Teekkaritorvien somekanavia seuranneet tietävätkin, että orkesterimme on keikkaillut alkuvuoden tiiviisti Oulun seudulla aina Pulkkilaa ja Tyrnävää myöten. Kevätkausi päättyi ja alkoi yliopistolla : ensimmäisellä keikalla toivotettiin arkkitehtiopiskelijat tervetulleiksi Linnanmaan kampukselle, ja viimeisellä juhlistettiin perinteikkäästi valmistuvia teknillisen tiedekunnan publiikissa. Opiskelijamaailmassa ja sen liepeillä on tehty lukuisia muitakin keikkoja, kuten juhlistettu sittemmin melkein 30-vuotiaaksi todettua Caioa. Lisäksi olemme viritelleet entistä tiivimpää yhteistyötä ylioppilaskunnan muiden musiikkijärjestöjen kanssa.

Uusia keikkapaikkojakin otettiin haltuun. Toivottavasti tammikuisesta Konst o. Delin after work- esiintymisestä syntyy uusi torviperinne, ja Valkean lavallekin kiivettäneen tulevaisuudessa monet kerrat. Kevään ehdoton kohokohta vuodesta toiseen on tietenkin legendaarinen Rotuaarin wappukonsertti!  Vaihtoehtoisten sovitusten TT-media tarjoili tälläkin kertaa niin Punaisen samppanjan kaltaisia wappuklassikkoja kuin uutta ohjelmistoa ja noin vuoden polttavimpia uutisaiheita erityisesti 1980-lukuun keskittyen. Kapellimestari viuhtoi orkesterin huippusuoritukseen, solistit loistivat ja yleisö villiintyi huikean pitkään sambajunaan wappuauringon paistaessa.

Wappukonsertin 2017 menoa ja meininkiä.  Kuvat Antti Törmä.

Sambajunasiltaa myöten pääsemmekin kevään toiseen huippukokemukseen. Toukokuussa esiinnyimme NSSS 2017 – eli Nordic Student Singers’ Summit- kuorofestivaalin iltajuhlassa Oulu-hallissa. Soittajamme ehtivät hädin tuskin nousta lavalle, kun yleisö jo oli valmiina tanssimaan. Suurkiitokset Cassiopeialle ja TeeKulle, kun mekin saimme nauttia pohjoismaisen yhteistyön ja opiskelijakulttuurin hengestä parhaimmillaan!

Tänä vuonna ajattelimme ihan oikeasti antaa soittajillemme kesälomaa edes orkesterista, ja reilun kuukauden verran sitä onkin luvassa. Kesätauon jälkeen koittaa sitten  melkoisen jännittävä tilaisuus, kun nousemme Qstockin Oulu- lavalle lauantaina 29.7. klo 14! Mahtavaa päästä esiintymään Oulun suurimpaan musikkitapahtumaan ja näyttämään, miten mainiosti puhallinmusiikki sopii myös festareille. Teekkaritorvien syyskausi käynnistyy torstaina 10.8. harjoitusten alkaessa. Monenlaista esiintymistäkin on jo tiedossa, seurailkaahan tuoreimpia kuulumisia keikkakalenterin, Facebookin ja Instagramin kautta. Nyt nautitaan hetki toivottavasti lämpenevästä Suomen kesästä, ja Qstockissa pistetään virkeinä bileet pystyyn!

Ultra Bra- projektin päätöskonsertti Pohjankartanossa 11.11.2016

Ultra Bra- projektin päätöskonsertti Pohjankartanossa 11.11.2016

Teekkaritorvien Ultra Bra -projekti huipentuu perjantaina 11.11.2016 klo 18:00 Pohjankartanon juhlasalissa pidettävään päätöskonserttiin. Perinteikkään oululaisen puhallinorkesterin, kahdeksan laulusolistin ja sähköisen kompin muodostama, yli kolmekymmenhenkinen suurkokoonpano kokoontuu toistaiseksi viimeistä kertaa pelaamaan yhdessä krokettia.

Ultra Bra -konserttisarja sai alkunsa vuonna 2015 osana Teekkaritorvien 45-vuotisjuhlallisuuksia. Ennen virallista ensi-iltaa loppuunmyydyssä Saalastinsalissa oli orkesterilla takana jo lähes vuosi projektin ideointia ja valmistelua: sopivien sovitusten etsintää, kompin ja lauluyhtyeen kokoamista, ja puolisen vuotta yhteistä harjoittelua. Paikallisista musiikinharrastajista koottu sähköinen komppiryhmä, Oulun yliopiston musiikkikasvatuksen opiskelijoiden lauluyhtye ja yleensä akustisena keikkaileva puhallinorkesteri muodostavat yhdessä melko harvinaisen esiintymiskokoonpanon. Ultra Bra -projektiin osallistuneet soittajat ja laulajat ovatkin kaikki saaneet projektin kapellimestarina toimivan Heikki Siikaluoman johdolla uudenlaista kokemusta ja oppia yhteismusisoinnista.

Yleisö pääsee kuulemaan kaksivuotisen Ultra Bra -konserttisarjan loppuhuipennuksen vastikään remontoidussa Pohjankartanon salissa. Viihdyttävään ja monipuoliseen kattaukseen yhtyeen tutuista hiteistä ja harvemmin kuulluista helmistä mahtuu niin Pärnun syksyistä tunnelmointia kuin Tyttöjen välisen ystävyyden riemua. Mukana ovat myös vuodentakaisen yleisöäänestyksen voittajat Ilmiöitä, Poika vuoden takaa ja Sokeana hetkenä. Samppa Laineen sovitukset kunnioittavat Kerkko Koskisen sävelkieltä ja antavat laulun lisäksi tilaa myös instrumentaalisooloille, joissa tullaan kuulemaan muun muassa kitaraa, saksofonia ja oboeta. Torvien YouTube-kanavalta voit käydä kuuntelemassa Muhoksella keväällä 2016 taltioituja maistiaisia konserttiohjelmistosta.

Teekkaritorvet kumppaneineen toivottaa kaikki Ultra Bran ja puhallinmusiikin ystävät tervetulleiksi konserttiin!

LIPUT (ennakkoon/ovelta):
* 10 / 15 EUR (opiskelijat)
* 12 / 15 EUR (muut alennusryhmät)
* 15 / 20 EUR (peruslippu)

Lippuja voi ostaa ennakkoon Holvin Torvikaupassa sekä Valveelta ja Oulun yliopiston Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla:


Linnanmaan kampus, vihreät naulakot
ke 2.11 klo 10-14
ma 7.11 klo 10-14
Pe 11.11 klo 11-13

Konst o Deli, Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7
Ke 2.11 klo 11-14

Kontinkankaan kampus, Medisiinan edustalla Kiepin aulassa (Aapistie 5A)
Ke 9.11 klo 11-13

Oktoberfest Oulussa syksyllä 2016

Achtung, fertig, los – let’s Oktoberfest!

Himmel der Bayern avautuu Münchenissä 17.9.2016. Teekkaritorvet, Oulun nahkahousuisin puhallinorkesteri, ei valitettavasti ehdi Saksaan asti paukuttamaan henkseleitä mutta osallistuu oululaisiin olutjuhlatunnelmiin sitäkin pontevammin. Oulun Alppimaja aloittaa Oktoberfest-juhlinnan päivän varaslähdöllä perjantaina 16.9. Hilpeää tunnelmaa, maukasta ruokaa ja olutta joka makuun torvimusiikilla säestettynä on tarjolla kahtena viikonloppuna. Prost!

Alppimajan Oktoberfest

PE 16.9., LA 17.9., PE 23.9., LA 24.9.  
Illalliskortti ja ohjelma 55€/hlö (sis. narikka, ruokailu, 2 juomaa, ohjelmamaksu)
ilman illalliskorttia klo 21 jälkeen 10€ (sis. narikka ja ohjelmamaksu)

Tervetuloa, herzlich Willkommen!

Jos mielesi tekee järjestää aivan omat Oktoberfestit torvisäestyksellä, otapa yhteyttä keikkamyyjäämme ja kysy vapaita päiviä keikkakalenteristamme. Valikoimistamme löytyy saksalaisia ja suomenkielisiä juomalauluja, iloisia valsseja ja reipasta polkkaa.

 

 

Teekkaritorvien ensimmäinen studiolive-julkaisu

Teekkaritorvien ensimmäinen studiolive julkaistaan

Stop the press! Pysäyttäkää prässi! Teekkaritorvet katkaisee yhdeksänvuotiseksi venyneen äänitystaukonsa ja julkaisee viikolla  37 YouTubessa studiolive -kappaleen! Taltiointi on tehty Oulun Alppimajalla toukokuussa 2016. Ensimmäisenä julkaistaan Bobby Blandin tunnetuksi tekemä soul-klassikko Ain’t No Love in the Heart of the City. Toinen kappale, syyskuun lopulla julkaistava Chicken esittelee orkesterin menevämpää puolta ja antaa myös maistiaisen meiltä löytyvästä soolotaituruudesta . Pienen teaserin kuvauspäivästä ja itse videot pääset katsomaan orkesterin FB-sivulta ja YouTube-kanavalta.

Torvet ikuistivat kaksi lainakappaletta äänittäjän ja videokuvaajan voimin yhden päivän aikana. 46 vuotta syksyllä täyttävä orkesteri ei ole vielä perimätiedon mukaan julkaissut koskaan ammattimaisesti taltioitua videota esiintymisestään. Kyseessä on myös Torvien ensimmäinen digitaalinen julkaisu.

Videon toteutuksesta vastasi Kalle Hautamäki / Neotar Media ja äänitteestä Joona Pirilä. Orkesteri on erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja odottaa innolla materiaalin julkaisua!

Kesällä jammaillaan Ultra Bra:n tahtiin!

Kesällä jammaillaan Ultra Bra:n tahtiin Limingassa ja Oulun Varjakassa!

Teekkaritorvien Ultra Bra -konserttikiertue pistäytyy kesällä sekä Limingassa että Oulun Varjakassa.

Limingan Ultra Bra -konsertti järjestetään 18.6. klo 18:00 Heikki Sarvela -salissa (os. Linnukkatie 5, Liminka). Mukana konsertin järjestämisessä ovat Limingan Nuorkauppakamari, Limingan kunta sekä paikallisia yrittäjiä. Konsertti sisältää väliajan.

LIPUT: ennakkoon 15 €, ovelta 20 €. Lippuja voi ostaa ennakkoon osoitteesta www.oulunlippukauppa.fi ja Limingan kirjastosta.

LISÄTIETOA KONSERTEISTA

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

 

Sunnuntaina 3.7. Ultra Bra -projekti laskeutuu Oulun Varjakassa järjestettävään Suvirockiin! Suvirock on oululainen pihapiknik-tapahtuma, jossa fiilistellään musiikkia hyvässä seurassa. Teekkaritorvien Ultra Bra -kokonaisuutta kuullaan Suvirockissa tunnin verran, alkaen klo 14:00.

Lippuja tapahtumaan saa ostettua ennakkoon Suvirockin nettisivujen kautta. Tapahtumaan saa tuoda omat piknik-eväät.  Tapahtumasta saa lisätietoja Facebookista.

 

Tervetuloa konsertteihin!

Teekkaritorvet mukana Oulun yliopiston Lahjoita tänään -varainhankintakampanjassa

Teekkaritorvet mukana Oulun yliopiston Lahjoita tänään -varainhankintakampanjassa

Oulun yliopistolla vietetään 7.4.2016 Lahjoita tänään -päivää, jolloin Oulun yliopisto, OYY ja opiskelijajärjestöt yhdessä haluavat välittää viestiä koulutuksen ja tieteen tukemisen merkityksestä.  

Oulun yliopisto on meille tärkeä – ilman yliopistoa ei olisi Teekkaritorvia. Oulun yliopistolla on myös suuri merkitys koko Oulun alueelle. Jokainen lahjoitus on tärkeä yliopistolle.

Teekkaritorvet on myös tapahtumapäivässä mukana. Haastamme kaikki ystävämme mukaan tukemaan yliopistoamme! Teekkaritorvien iloista musiikkia pääsee kuulemaan 7.4. Linnanmaalla yliopiston keskusaulassa puolen päivän aikaan. Tule  kuuntelemaan Torvia ja lahjoita jo tänään!


Lahjoitus verkossa:
https://lahjoita.oulu.fi/

Lahjoitus tekstiviestillä:
Tekstaa UNIOULU numeroon 16499 (10€).
Mikäli haluat lahjoittajapinssin postitse, liitä tekstiviestiin nimesi ja osoitteesi. Esim. UNIOULU Matti Mallinen Mallikatu 1 90100 OULU.

Ultra Bra -projekti Muhoksella 4.3.!

Ultra Bra -projekti Muhoksella 4.3.!

Teekkaritorvien Ultra Bra -konserttisarja laajenee Oulun lähikuntiin ja seuraavana vuorossa on Muhos! Konsertissamme yleisölle tarjoillaan kattava läpileikkaus Ultra Bran musiikista. Tutuimmistakin hiteistä löytyy taatusti uusia puolia, kun lavalle nousee huikea, yli kolmikymmenhenkinen suurkokoonpano: kahdeksan laulusolistia, komppi ja puhallinorkesteri. Viihdyttävän konserttimme kapellimestarina toimii Heikki Siikaluoma.

Teekkaritorvet esittää Ultra Brata pe 4.3. klo 19 Muhoksen Koivu ja tähti -kulttuurikeskuksessa.

Liput ennakkoon: 10 / 12 EUR
Ovelta: 12 / 15 EUR

Lippuja voi ostaa ennakkoon edullisemmin osoitteesta
https://holvi.com/shop/torvikauppa

sekä Muhoksella Kirjastokahvila Joviaalista, joka huolehtii myös konsertin väliaikatarjoiluista!

Tervetuloa!

Teekkaritorvet häämessutunnelmissa

Teekkaritorvet häämessutunnelmissa

Haluatko juhlaasi jotain erityistä, ikimuistoista ja lähes ennenkuulumatonta?

Teekkaritorvet esiintyy Suomen Häämessuilla Oulussa 23.1.2016 klo 10-14 (Areena Oulu, Terminaali). Tervetuloa kuuntelemaan hääjuhlaan sopivia maistiaisia ohjelmistostamme!

Hääkeikkojenkin settilistat suunnittelemme tilaajan toiveet huomioiden. Varsin usein meiltä tilataan hääjuhliin tanssittavaa musiikkia, jota löytyy aina humpasta poppiin, funkista rockiin ja sambajunasta diskoklassikoihin. Paheelliset swingit ja groovaavat jazzit toimivat puolestaan niin taustamusiikkina kuin ohjelmanumeronakin. Ohjelmistoomme voi tutustua tarkemmin täällä.

Hääpäiväänne voimme tarjota musiikkia seuraavasti:

vihkitilaisuuden häämarssit

musiikkia hääjuhlan ohjelmanumeroksi

musiikkia ruokailun taustalle

häävalssit ja perinteistä tanssimusiikkia

bilemusiikkia

Kysy tarjousta esiintymisestämme!

Ultra Bra:ta pikkujoulutunnelmissa

Ultra Bra:ta pikkujoulutunnelmissa

Teekkaritorvien  Ultra Bra -projektin keikkaputki vuoden 2015 osalta viimeistellään pe 11.12. ravintola Sport-It!:ssä. Keikalla kuullaan aiempien kappaleiden lisäksi myös uusia Ultra Bra -sovituksia, joiden valintaan yleisökin on päässyt vaikuttamaan. Laulajat ovat tuttuun tapaan Oulun yliopiston Musiikkikasvatuksen opiskelijoita ja komppi koostuu oululaisista musiikinharrastajista. Kapellimestarina toimii Heikki Siikaluoma. Tervetuloa Sport-It!:iin!

Teekkaritorvien Ultra Bra -projekti jatkuu myös vuonna 2016 ja uusista keikoista tullaan tiedottamaan myöhemmin.

 

« Older posts

© 2018 Teekkaritorvet

TeekkaritorvetUp ↑