Torviwappu on taas täällä!

Teekkaritorvilla on ilo ja kunnia julistaa, että wappu 2022 kurkistelee oven takana. Wapun aika on suuri riemun juhla niin opiskelijoille kuin opiskelijanmielisille, ja Teekkaritorvet ovat olleet (ainakin omasta mielestään) ikoninen hyvän mielen poppoo viihdyttämässä wappukansaa. Teekkaritorvien wappu huipentuu lukuisten keikkojen jälkeen wappuspektaakkeliin rotuaarin lavalla, jonka teemana on tänä vuonna taikashow.

Wappu on ihmisen parasta aikaa ja pitkän odotuksen jälkeen valoa näkyy tunnelin päässä. Teekkaritorvet päräyttää torviwapun käyntiin perinteisellä toritanssikeikalla Rotuaarilla. Tapahtumassa pääsee kuulemaan Teekkaritorvien tanssimusiikin helmiä ja itse tanssahtelemaan kauppatorin keskellä tanssijalkoja vipattavan musiikin tahtiin. Tapahtuma järjestetään 23.4. klo 14–15 Rotuaarilla. Wapun aikana Teekkaritorvet voi bongata 30.4. ylioppilaskunnan wappukulkueesta, teekkarien fuksiuittojen yhteydestä sekä päivän päätteeksi klo 19:00  wappukeikalta Tuiran sydämestä Joku Paikallisesta Pubista. Wapun päivän ratoksi soitamme klo 9:00 samppanjamatineassa Linnansaaressa, jonka jälkeen alkaa torviwapun tärkein osio, wappuspektaakkeli rotuaarin lavalla klo 14:00.

Yhden tähden taikashow on ilmainen wappuspektaakkeli, johon on kerätty muun muassa orkesterin jäsenten omia sovituksia, päätä huimaavia taikatemppuja, huumorihuiskauksia sekä tärkeimpänä tykitysmusaa ja riehakasta wappumieltä. Taikashow järjestetään Oulun rotuaarin lavalla wapun päivänä 1.5. kun kello pärähtää 14:00. Tätä tilaisuutta et halua missata!