Valot Sammuu – Viimeinen Wappukonsertti*

Tänä wappuna sammuu valot! On koittanut viimeisen* wappukonsertin aika. Lyödään yhdessä hanskat tiskiin, viedään soittimet kaniin ja julistetaan hätätila – edes timantit eivät ole ikuisia!

1.5. Valot sammuu! Viimeinen wappukonsertti, Rotuaari, klo 14

Ashematunnelin örinöiden ja wappuaamun silliksen jälkeen voi tuntua jopa helpottavalta, että ikuinen wappu on peruttu. Jos tämä ajatus kuitenkin aiheuttaa apokalyptista tuskaa, liikenteenseisauttava Cola-rekkakin jäi kokematta, etkä ole päässyt vieläkään jonottamaan ilmaista ämpäriä, voi viimeinen wappukonsertti tuoda elämään lohtua ja sambajunantäyteistä läheisyyttä. Kun Teekkaritorvet valtaa Oulun Väkimontun Rotuaarilla, sinulla on taas mahdollisuus nähdä aivan kaikki oululaiset yhdellä kertaa! Tarjoamme varmaa vastinetta rahoillesi. Joita siis emme halua.

Luvassa muun muassa Teekkaritorvien oma hevi-panssariajoneuvo, luokattoman huonoja vitsejä ja kohtalaisen hyvää puhallinmusiikkia! Kansainväliseen suosioon nousseen rap-artistin (mm. Where I’m from) päätöskonsertin innoittamana Teekkaritorvetkin on valmiina ympäristötalkoisiin omalla panoksellaan ja esiintyy puhtaasti luonnonvalossa. Tervetuloa juhlistamaan vuosikymmenen viimeistä wappua Teekkaritorvien tapaan!

 

Viimeistä konserttia edeltää tietysti myös pitkä ja katkeransuloinen jäähyväiskiertue täältä sinne eli torilta Tuiraan ja Linnansaaren kautta takaisin. Keikkojen VIP-liput on myyty loppuun jo ennen ennakkoäänestystä tiensä päähän tulleen torvistipuolueen taidemyyjäisissä, mutta tavallisen kansan maksuttomia paikkoja on jäljellä vielä näissä tilaisuuksissa:

27.4. Toritanssit, Oulun Kauppatori, klo 14
30.4. Wappukulkue ja Teekkareiden fuksiuitot, Oulun keskusta/Åströmin puisto, klo 12 alkaen
30.4. Teekkaritorvet @ JPP, Tuiran Joku Paikallinen Pubi, klo 19
1.5. Samppanjamatinea, Linnansaari, klo 9

 

* vuoden 2019 viimeinen wappukonsertti
** 2010-luvun viimeinen wappukonsertti
*** Teekkaritorvien viimeinen wappukonsertti alle viisikymppisinä