Teekkaritorvet juhlii 50-vuotista taivaltaan vuonna 2020! Voit seurata juhlavuoden menoa myös täältä.
Entiset soittajat, otattehan yhteyttä meihin tai Teekkaritorvien perinneyhdistykseen, jos ette ole saaneet sähköpostia vuosijuhliin liittyen. Kutsuvieraiden illallisjuhla siirtyy määrittelemättömään tulevaisuuteen.

Teekkaritorvien 50-vuotisjuhlakonsertti

Olet mitä soitat –  50 vuotta Teekkaritorvia 

Teekkaritorvet on hämmentänyt yleisöä ja itseään jo puoli vuosisataa! Ikuinen opiskelijapuhallinorkesteri karauttaa Saalastinsaliin juhlistamaan viisikymppisiään rumpujen päristessä ja sireenien soidessa lauantaina 14.11.2020 klo 15.

Juhlakonserttia varten on valmisteltu runsaasti uutta ohjelmistoa, jossa kuullaan niin koskettavaa tunnelmointia kuin riemukasta torventöräyttelyä. Lisäksi mukaan on poimittu tuttuja kappaleita Teekkaritorvien kaikilta viideltä vuosikymmeneltä, legendaarisia vappubiisejä ja soolojunia unohtamatta. Konsertin johtaa Teekkaritorvien kapellimestari Tatu Palo. Lisäksi lavalla nähdään vierailevia tähtiä vuosien varrelta.

Konsertin kesto väliaikoineen on noin kolme tuntia.  Turvallisuussyistä väliaikatarjoilu ei valitettavasti ole mahdollista. Narikka ei ole käytössä, päällysvaatteet voi ottaa mukaan saliin tai jättää autoon.

Konsertissa juhlistetaan myös Teekkaritorvien 50-vuotishistoriateoksen julkaisua. Teoksen ennakkoon lunastaneet saavat sen mukaansa Saalastinsalista. 

Lippuja myydään vain ennakkoon osoitteessa https://teekkaritorvet.tapahtumiin.fi/fi/. Lipunmyynti päättyy viimeistään tunti ennen konserttia. Yleisömäärä on rajattu alle puoleen salikapasiteetista. Teekkaritorvet varaa oikeudet muutoksiin. Mikäli konserttia joudutaan siirtämään, käyvät konserttiliput automaattisesti uutena konserttiajankohtana. Vaihtoehtoisesti lipun hinta voidaan palauttaa ostajalle. 

Liput 20€ / 15€ (opiskelijat, siviili- tai asepalvelusta suorittavat, työttömät, eläkeläiset, lapset alle 12 v.)

Tilaisuudessa noudatetaan viranomaisten turvallisuussuosituksia. Saavu konserttiin vain terveenä. Pidä huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta. Käytäthän maskia. Lipun ostaneille on lähetetty tarkemmat turvallisuusohjeet sähköpostiin.

Konsertti on seurattavissa kotisohvalta Kalevan tilaajana. Kalevan tilaajaksi pääsee edullisimmillaan eurolla tutustumistarjouksena, mikäli euron tutustumisetua ei ole vielä ehtinyt käyttämään. Streamia ja myöhemmin tallennetta voi katsoa osoitteessa https://www.kaleva.fi/live. Tilaaja-artikkelia klikkaamalla saat näkyviin euron tutustumistarjouksen. Jos olet jo tilaaja, sinun tarvitsee vain kirjautua sisään.

Livestreamia seuratessasi voit halutessasi ostaa erillisen digitaalisen käsiohjelman tukeaksesi konserttia. Käsiohjelma sisältää konsertin ohjelman lisäksi esimerkiksi tervehdykset puheenjohtajalta ja kapellimestarilta.

Teekkaritorvet 50 vuotta – fanfaarisävellyskilpailu

Teekkaritorvien Perinneyhdistys ry. on julistanut orkesterin juhlavuoden kunniaksi kaikille avoimen fanfaarisävellyskilpailun.

Fanfaarin tulee nimensä mukaisesti olla:

  • lyhyt fanfaarinomainen sävellys
  • eduksi katsotaan, kun fanfaari kuvaa Teekkaritorvia
  • fanfaari tulee sovittaa ”sopivalle” puhallinkokoonpanolle

Voittajan valitsee tuomaristo, jonka puheenjohtajana toimii Elias Seppälä. Voittajalle luovutetaan palkkiona yksi illallislippu myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana järjestettävään Teekkaritorvien 50-vuotisjuhlaan. Voittaja sitoutuu palkkiota vastaan luovuttamaan fanfaarin käyttöoikeudet Teekkaritorvien Perinneyhdistys ry:lle, joka voi luovuttaa oikeudet edelleen Teekkaritorvet ry:lle.

Kilpailuehdotukset nuottitiedostona (pdf ja lisäksi mahd. äänitiedosto) tulee toimittaa nimimerkillä varustettuna viimeistään 30.11.2020 sähköpostilla osoitteeseen tekaritorwet@gmail.com. Nimimerkin takana oleva säveltäjä tulee paljastaa sähköpostilla TTPY:n puheenjohtajalle osoitteeseen juhani.niva@outlook.com.

Tiedossa olevat julkiset esiintymiset:

Teekkaritorvet goes Afterwork 9.1.2020 klo 17, Konst o. Deli
Joku Paikallinen Pubi, Tuira, 23.7.2020 klo 21
Korttelihaipakka, Kauppurienkatu, 13.8.2020 klo 19.30
Wappukonsertti, Rotuaari, 12.9.2020 klo 14
50-vuotisjuhlakonsertti, Saalastinsali, 14.11.2020 klo 15

Teekkaritorvien juhlavuotta tukemassa: Oulun kaupunki, Oulun teknillinen seura, TEK – Tekniikan akateemiset, Terveystalo