Teekkaritorvien 50-vuotishistoria

Vuosijuhlien yhteydessä julkaistaan Teekkaritorvista kertova historiateos. Jo taittovaiheeseen edennyt teos on kovakantinen, noin 160-sivuinen torvimainen eepos. Värikkäästi kerrottu ja perusteellisesti tutkittu teos kertoo Teekkaritorvista kaiken oleellisen ja vielä enemmänkin. Faktojen lisäksi historia avaa orkesterissa vuosien saatossa toimineiden satojen musiikinharrastajien muistoja ja kokemuksia, sekä peilaa pitkäaikaisen toimijan kollektiivisen torvisielunelämän kautta oululaista musiikkielämää ja opiskelijakulttuuria.

Historiaprojektia voi tukea osallistumalla tabula gratulatoriaan eli onnittelijoiden listaan, joka painetaan teokseen. Tabula gratulatoriaan voit ilmoittaa nimesi, nimimerkkisi tai vaikkapa yrityksesi nimen. Tähän osallistuaksesi tulee tilaus tehdä elokuun 2020 aikana. Historiateoksen ja tabula gratulatoriaan osallistumisen yhteishinta on 50 euroa. Hinta sisältää myös halutessasi kirjan postituksen valitsemaasi osoitteeseen Suomessa, mikäli et pääse kirjaa vuosijuhlilta hakemaan. Annathan tällöin tilauksen yhteydessä osoitetietosi ja valitset toimitustavaksi postituksen. Mikäli haluat teokseen muun kuin maksajan nimen, ilmoita toiveesi sähköpostilla tilausvahvistuksen ohjeen mukaan. Historian ja osallistumisen tabula gratulatoriaan voi tilata osoitteesta https://teekkaritorvet.tapahtumiin.fi/fi/

Historiateoksen myynti ilman osallistumista tabula gratulatoriaan alkaa syyskuun alussa. Tällöin voit ostaa pelkän historiateoksen hintaan 25 euroa. Tämä ei sisällä toimituskuluja, vaan ne tullaan perimään erikseen, mikäli toimitustavaksi valitaan postitus.