Viihdeorkesteri, hääbändi, juhliesi viihdyttäjä
Teekkaritorvet taipuu moneksi!

Vuonna 1970 opiskelijavoimin perustettu Teekkaritorvet ry tarjoaa monipuolista, viihteellistä musiikkia erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Orkesterillamme on vuosittain 30-40 esiintymistä lähinnä Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Soittajamme ovat kokeneiksi keikkamuusikoiksi hioutuneita pitkän linjan musiikinharrastajia. Orkesterin hyvä yhteishenki saa yleisönkin iloiselle tuulelle.

Kiinnostuitko? Tilaa meidät keikalle jättämällä tarjouspyyntö!

Ohjelmisto

Valikoimiimme kuuluu monenlaista musiikkia. Suunnittelemme settilistat tilaajan toiveiden mukaan. Varsin usein meiltä tilataan esimerkiksi häihin ja vuosijuhliin tanssittavaa musiikkia, jota löytyy aina humpasta poppiin, funkista rockiin ja sambajunasta diskoklassikoihin. Virallisempiin tilaisuuksiin meiltä löytyy kattava valikoima marsseja ja muuta perinteisempää puhallinorkesterimusiikkia. Paheelliset swingit ja groovaavat jazzit toimivat puolestaan niin taustamusiikkina kuin ohjelmanumeronakin.

Keikkapaikalla

Akustisena orkesterina emme yleensä tarvitse sähköä, äänentoistolaitteita tai aikaa soundcheckiin. Käytännössä tarvitsemme noin 4 x 5 metriä tilaa ja riittävän valaistuksen. Voimme esiintyä niin ulkona kuin sisällä. Useimmiten keikoillamme on 15 – 20 muusikkoa luomassa komeaa puhallinorkesterisointia ja juhlavaa tunnelmaa. Ohjelmistomme vaatima minimikokoonpano on kymmenen henkeä.

Hinnat

Keikkahinta sovitaan aina tapauskohtaisesti ja riippuu mm. keikan kestosta ja roudauskuluista. Soittajien määrä ei vaikuta hintaan. Tässä joitain hintaesimerkkejä:

Opiskelijajärjestöt: alkaen 400 euroa (45 minuutin setti)

Hääkeikat: alkaen 900 euroa (sisältää häämarssin ja yhden 45 minuutin setin tanssimusiikkia hääjuhlassa)

Yritystapahtumat: alkaen 600 euroa (45 minuutin setti)