TAAKSEPÄIN! – Suomalaisen musiikin helmiä 1940-luvulta tähän päivään

Valvesali soi 3.11.2024! Teekkaritorvet ovat tarkastelleet suomalaista kevyttä musiikkia aina 40-luvulta nykypäivään ja valinneet (omasta mielestään) parhaimmat esitettäväksi.

Perinteistä puhallinorkesteria on täydennetty sähkökompilla ja laulusolisteilla, joten lavalle nousee ainutlaatuinen kokoonpano. Luvassa on aivan uusia orkestraatioita kaikeinikäisistä lempikappaleista, joten kannattaa varautua korvia hivelevään musiikkiin ja sydäntä syleilevään nostalgiaan.

Lisätietoa seuraa pian tällä sivulla ja sosiaalisen median kanavissamme!

Teekkaritorvien konserttiprojektit

Teekkaritorvet keikkailee normaaleissa oloissa hyvin ahkerasti ja arki koostuukin vuosittaisista tapahtumista kuten Torvivapusta. Etteivät vuosittaiset hääkeikat, vuosijuhlakeikat ja pikkujoulukeikat alkaisi tuntua pelkältä puurtamiselta, Teekkaritorvet järjestävät konserttiprojekteja. Viimeisimmät projektit olivat Suomigroove (2019) ja Ultra Bra (2016), joihin kumpaankin orkesteri sai täydennystä projektibändistä.

Sähkökompista ja laulusolisteista koostuva projektibändi tuo Teekkaritorvien musiikkiin suuren lisän. Orkesteri on lähtökohtaisesti akustinen, joten kun kokoonpanoon tuodaan vahvistettuja kitarasoittimia ja laulua musiikki muuttaa muotoaan.

TAAKSEPÄIN!-projektissa huomio suuntautuu lähelle ja vähän kauemmas menneisyyteen. Suomalaisen kevyen musiikin historiaa tarkastellaan ja tulkitaan läpi vuosikymmenten. Se pitää sisällään rakkauslauluja, iskelmää, rockia, hiphopia ja kaikkea siltä väliltä.