Suomigroove

Teekkaritorvet on harjoitellut kuluneen syksyn uutta Suomigroove-projektia. Kokonaisuuteen kuuluu Torvien lisäksi kolme laulusolistia ja bändi. Muutamassa kappaleessa kuullaan myös rap-feattaajia. Musiikkikattaus on varsin monipuolinen, sillä kuulija pääsee nauttimaan muun muassa Aki Sirkesalon, Anssi Kelan ja Karri Koiran tuotannosta. Ensi-ilta on sunnuntaina 1.12. Valve-salin konsertissa on istumakatsomo, käsiohjelmat ja väliaika. Ensi-ilta on loppuunmyyty. Itsenäisyyspäivän aattona (5.12.) sen sijaan biletetään, kun orkesteri nousee puolen yön aikoihin Viihdemaailma Ilonan lavalle.

Kaikki esitettävät kappaleet ovat tilaustyönä tehtyjä sovituksia tätä erikoiskokoonpanoa varten. Uudet sovitukset tuovat yleisölle rakkaisiin kappaleisiin tuoreita, jopa odottamattomiakin puolia.

Suomigroove on osa Teekkaritorvien vuosijuhlavuoden ohjelmistoa, joka koostuu lukuisista julkisista keikoista – orkesteri ottaa varaslähdön vuoteen 2020, jolloin juhlitaan Teekkaritorvien viidettäkymmenettä toimintavuotta. Teekkaritorvet näkyy juhlavuoden aikana Oulun konserttitarjonnassa normaalia toimintavuottaan enemmän.