Teekkaritorvien ensimmäinen studiolive julkaistaan

Stop the press! Pysäyttäkää prässi! Teekkaritorvet katkaisee yhdeksänvuotiseksi venyneen äänitystaukonsa ja julkaisee viikolla  37 YouTubessa studiolive -kappaleen! Taltiointi on tehty Oulun Alppimajalla toukokuussa 2016. Ensimmäisenä julkaistaan Bobby Blandin tunnetuksi tekemä soul-klassikko Ain’t No Love in the Heart of the City. Toinen kappale, syyskuun lopulla julkaistava Chicken esittelee orkesterin menevämpää puolta ja antaa myös maistiaisen meiltä löytyvästä soolotaituruudesta . Pienen teaserin kuvauspäivästä ja itse videot pääset katsomaan orkesterin FB-sivulta ja YouTube-kanavalta.

Torvet ikuistivat kaksi lainakappaletta äänittäjän ja videokuvaajan voimin yhden päivän aikana. 46 vuotta syksyllä täyttävä orkesteri ei ole vielä perimätiedon mukaan julkaissut koskaan ammattimaisesti taltioitua videota esiintymisestään. Kyseessä on myös Torvien ensimmäinen digitaalinen julkaisu.

Videon toteutuksesta vastasi Kalle Hautamäki / Neotar Media ja äänitteestä Joona Pirilä. Orkesteri on erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja odottaa innolla materiaalin julkaisua!