Teekkaritorvien Wappu 2018 tulee taas!

Torvikevään kohokohta koittaa toukokuun ensimmäisenä päivänä, kun wappukonserttimme kruunaa kuluneen opiskeluvuoden ja wapunajan riemun.

 

MITÄ? Teekkaritorvet!
MISSÄ? Oulun Rotuaarilla!
MILLOIN? Vappupäivänä 1.5. klo 14!

Onnistuuko sote-uudistus?
Mikä on Teekkaritorvien epäterveyspalveluiden pörssikurssi?
Entä missä Mas o menos?

Ja kenenkä luvalla ja minkä ihmeen tähden?

 

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen, kun saavut kanssamme Rotuaarin aukiolle avaamaan Wappua 2019!  Konsertin aikana yleisö pääsee kuulemaan katsauksen vuoden 2018 Wapusta, eli 1.5.2017-30.4.2018 välisestä ajasta. Luvassa on runsaasti uudenkarheita sovituksia tahdistamaan tanssijalkoja ja sulattamaan sydämiä, simamarinadilla ja wappuklassikoilla höystettynä!

Varsinaisen wappukonsertin lisäksi soitamme lukuisia julkisia ja vieläpä mainiosti opiskelijabudjetille sopivia ilmaisia keikkoja. Somen kautta pääset käsiksi ajankohtaisimpaan tietoon Teekkaritorvien wappuaktiivimallista ja keikkavelvoitteen täyttymisestä.

Voit bongata Teekkaritorvet ainakin seuraavista tapahtumista:

Toritanssit 28.4. klo 14, Oulun Kauppatori

Luvassa on kunnon lavatanssimeininkiä, kun saavumme kaiken kansan riemuksi Oulun kauppatorille! Tervetuloa mukaan tanssin pyörteisiin! Tapahtumalla on säävaraus.

Wappukulkue ja Teekkareiden fuksiuitot 30.4. klo 12 alkaen, Oulun keskusta/ Åströmin puisto

Perinteiseen tapaan Teekkaritorvet sulostuttaa läsnäolollaan wappuaaton opiskelijatapahtumia. Yleisö pääsee nauttimaan torvimusiikista kuorma-auton lavalta kuulutettuna ja uittojen tahdittajana.

JPP:ssä soi! 30.4. klo 19, Joku Paikallinen Pub, Tuira

Uitoista siirrymme viihdyttämään juhlakansaa kantapaikkaamme Joku Paikallinen Pubiin, joka löytyy aivan Tuiran ytimestä. Ravintola palvelee janoisia kuuntelijoita!

Samppanjamatinea 1.5. klo 9, Linnansaari

Teekkaritorvet rytmittää lähes poikkeuksetta aurinkoisessa säässä vietettävää piknikbrunssien aatelia. Parhaiten niin orkesterin kuin muun wappukansan elvyttämiseen sopivat wappumusiikin ikivihreät klassikot kuten “Punaista samppanjaa” ja “Škoda Lásky” kuullaan taatusti tänäkin vuonna!

…ja mitäs muuta meille kuuluu?

Torvivuoteen 2018 on mahtunut jo monenlaista keikkaa viikottaisten reenien lisäksi. Viime vuonna alkanut Konst o. delin keikkaperinne sai iloksemme jatkoa helmikuussa, kun nousimme toistamiseen Art goes afterwork- tapahtuman lavalle. Häitäkin on ehditty juhlistaa ihan Tyrnävällä asti, ja OYY:n vuosijuhlia vietettiin tällä kertaa hivenen rennommissa sitsitunnelmissa. Hieman syksyä hiljaisemman keikkatahdin ansiosta olemme ehtineet panostaa jopa tavallista enemmän uuden ohjelmiston harjoitteluun, mikäs sen parempaa!

Melkein koko poppoo yhteiskuvassa Pattijoen kevätleirin päätteeksi

Vappuhulinoista selvittyämme luvassa on vielä melkoinen keikkaputki ennen kesätaukoa mm. kandiaisten ja hääkeikkojen merkeissä. Tämän vuoden torvireissusta olemme jo jokseenkin innoissamme, kesäkuussa nimittäin suuntaamme  ihan kutsuttuina Hudba bez hranic- music without borders- festivaaleille Tsekkiin! Nähtäviksi jää, kuinka yllättävissä julkisissa tilaisuuksissa meidät voi Oulunkin suunnalla tänä kesänä bongata… mutta nyt,  Teekkaritorvet toivottaa juuri sinut tervetulleeksi viettämään kanssamme ikimuistoista Wappua 2018!