Hääjuhlat ja vihkitilaisuudet

Varsin usein meiltä tilataan hääjuhliin tanssittavaa musiikkia, jota löytyy aina humpasta poppiin, funkista rockiin ja sambajunasta diskoklassikoihin. Paheelliset swingit ja groovaavat jazzit toimivat puolestaan niin taustamusiikkina kuin ohjelmanumeronakin. Ohjelmistoomme voi tutustua tarkemmin täällä.

Hääpäiväänne voimme tarjota musiikkia seuraavasti:

* vihkitilaisuuden häämarssit
* musiikkia hääjuhlan ohjelmanumeroksi
* musiikkia ruokailun taustalle
* häävalssit ja perinteistä tanssimusiikkia
* bilemusiikkia

Akateemiset juhlat

Akateemisiin juhliin kuuluvat niin vuosi- ja kurssijuhlat, valmistujaiset kuin karonkat ja tohtoripromootiot. Tilaisuudesta riippuen soitamme sekä perinteisiä tansseja (valssit, tangot, humpat, jenkat jne.) että menevämpää musiikkia (jazz, swing, rock, disco). Keikkojen kesto on usein 30-60 min tilaajan toiveista riippuen. Meiltä onnistuvat myös alkufanfaarit, juhlamarssit, musiikki ruokailun taustalla ja muut musiikilliset ohjelmanumerot.

Oktoberfest

Oktoberfestit edustavat perinteistä puhallinmusiikkia – ei festejä ilman torvia! Valikoimistamme löytyy saksalaisia ja suomenkielisiä juomalauluja, iloisia valsseja ja reipasta polkkaa. Voit tilata niin iloisen seitsikon kuin täysikokoisen orkesterin Oktoberfesteihinne! Esiintymisemme sopii kaikille oluenystäville – yritystapahtumista opiskelijoiden Oktoberfest-tunnelmiin.

Yritysjuhlat ja -tilaisuudet

Avajaiset, harjannostajaiset ja peruskivenmuuraus, asiakastilaisuudet, messut, virkistysillat, kesäjuhlat ja pikkujoulut, läksiäiset. Suunnittelemme settilistan tilaajan tapahtuman ja toiveiden mukaisesti.

Bilemusiikki

Teekkaritorvet saa tanssijalkasi vipattamaan ja puntin tutisemaan.  Ohjelmistosta löytyvät niin perinteiset rokit, 80-luvun helmet kuin tuoreimmat korvamadot.

Vappu

Vappuhan on sellaista hauskaa aikaa.

Tilauskonsertit

Teekkaritorvet tekee omaan ohjelmistoon pohjautuvia erilaisia tilauskonsertteja pyydettäessä. Näitä voivat olla esimerkiksi torikonsertti kesällä, lastenkonsertti tai vaikkapa tanssi-iltamat .